Tuur® Kussenverhoging

  • Enkel geschikt voor gebruik in combinatie met het Tuur® Kussen Enkel geschikt voor gebruik in combinatie met het Tuur® Kussen

34,95

Gratis verzending & retour
2 jaar garantie
120 nachten proefslapen
Bent u helemaal weg van uw Tuur® Kussen, maar wilt u het toch net wat hoger? Met de kussenverhoging maakt u het kussen makkelijk 50% hoger (= 7cm extra).
Kies hieronder de juiste versie: Bezit u een Tuur® Kussen 40x60cm of Cocoon? Kies dan voor de versie 40 x 60 cm. Bezit u een Tuur® Kussen 60x60cm? Kies dan voor de versie 60 x 60 cm.
Opgelet, dit product is enkel te gebruiken in combinatie met het Tuur® Kussen.

Reviews van Tuur® Kussenverhoging

De beste service. Dat is ook Tuur®.

Gratis verzending & retourneren

Wanneer u vóór 8 uur 's ochtends bestelt, zal uw product binnen enkele dagen bij u thuis zijn. Niet tevreden? Dan zorgen wij ervoor dat u het product moeiteloos en volledig kosteloos kunt retourneren.

2 jaar garantie

Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van onze producten dat we u een garantie van 2 jaar bieden op uw matraswig. Op onze matrassen, toppers en boxsprings krijgt u zelfs een garantie van 10 jaar.

120 nachten op proefslapen

Bij Tuur® krijg je de tijd om je nieuwe matraswig rustig uit te proberen voordat je een beslissing neemt. Niet helemaal jouw ding? Dan kun je het product volledig kosteloos retourneren en storten wij je geld terug!

1% voor de planeet

Als lid van de beweging 1% voor de Planeet doneren wij 1% van onze omzet aan Wilderness International, een organisatie die zich inzet voor het behouden van unieke natuurlijke habitats voor toekomstige generaties. Onze donaties worden specifiek gebruikt om het leefgebied van de luiaard in Peru te beschermen. 

Door land te kopen in het Peruaanse Amazone regenwoud, zorgt Wilderness International ervoor dat deze gebieden niet worden gekapt voor bijvoorbeeld landbouw. Om de impact van onze eerdere donaties te zien (de donaties worden jaarlijks gemaakt), kunt u de interactieve kaart raadplegen.