Beoordelingen

Overweegt u de aankoop van een Tuur® MatrasTuur® TopperTuur® Kussen of accessoires? Natuurlijk wil u dan graag weten wat de ervaring is van andere klanten! Op deze pagina leest u reviews van Tuur® die geverifieerd werden verzameld door Trustpilot. Om het met de woorden van onze klanten te zeggen: ervaringen met het beste matras die ze al ooit hebben gehad.

Matras reviews zijn natuurlijk niet de enige manier om uw besluit te vormen. Hoewel we ervan overtuigd zijn dat onze Tuur® Matrassen voor bijna iedereen een goede match zijn, bieden we bovendien ook 120 nachten proefslapen aan. Gebruik uw matras zoals u dit normaal ook zou doen en beslis zo over langere termijn of u de beste koop hebt gedaan. Iedereen heeft een goed matras nodig, dan zorgt u maar beter dat u voor de beste matras kiest.

Matras kopen? Dat doet u makkelijk via onze webshop. Via onze eigen website hebt u steeds de beste prijs garantie. Alle matrassen worden met zorg verpakt en bij u geleverd, welke matrasmaat u ook kiest. 

Last van kwaaltjes zoals allergieën, spierpijn, rugpijn, ...? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een matras die anti-allergisch is, een goede ondersteuning kan bieden en goed ventileert. Met ons Original Matras uit 100% natuurlatex hebt u die zekerheid. Het Tuur® Original Matras bestaat uit niets dan natuurlijke materialen.

Graag genieten van de voordelen van natuurlijk slapen gecombineerd met de eigenschappen van een pocketveringmatras? Dan is de de Tuur® Spring Matras ideale keuze voor u.

Hebt u snel warm in bed en vaak last van nachtelijk transpireren? Dan is het Tuur® Original Plus, met zijn extra lagen uit paardenhaar en hennep, voor u de perfecte oplossing.

Niet zeker wat u zoekt? Dan doet u simpelweg even onze matrastest!