Al meer dan 50 jaar passie voor comfort

Ontdek het verhaal van Tuur®

Ons verhaal: 50 jaar meesterschap

Tuur® - Deel van Revor Group
Als trotse tak van het Belgische familiebedrijf Revor Group, hebben we al een halve eeuw ervaring in het creëeren van natuurlijk slaapcomfort. Het is onze missie om deze expertise makkelijk naar uw slaapkamer te brengen. Al sinds de oprichting in 1971 speelt natuurlatex een belangrijke rol in ons assortiment en zijn onze 100% natuurlatex matrassen een van de paradepaardjes van ons bedrijf.

Kwaliteit en eerlijkheid voorop
Onze toewijding aan een eerlijk product blijkt uit elke vezel van onze matrassen. Zonder tussenpersonen leveren we direct aan u, waardoor kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Innovatieve technologie
We geloven in vooruitgang. Door te investeren in de nieuwste technologieën, zorgen we ervoor dat elk product dat we aanbieden innovatie en van topkwaliteit is.

Een traditie van duurzaamheid
Onze Belgische roots houden ons verbonden met de natuur. Onze productieprocessen weerspiegelen deze connectie met een diepe toewijding aan duurzaamheid.

Dagelijks doen we er alles aan om u de best mogelijke service te bieden. Concreet doen we dit op 3 gebieden:

1. Productkwaliteit en levering

Al onze matrassen, toppers, kussens, boxsprings en pont d'amours worden gemaakt in onze eigen Belgische fabriek. Daardoor hebben we de productieketen van A-tot-Z in handen en weten we exact wat er bij u als klant terecht komt.

Ons slaaptextiel wordt geproduceerd bij kleine producenten in België en Spanje waarmee we al jaren samenwerken en wordt vanuit ons eigen magazijn verzonden, waardoor we ook voor deze producten steeds nog een laatste kwaliteitscontrole kunnen toepassen.

Om u als klant zo snel mogelijk te laten genieten van uw bestelling leveren we uw producten in veel gevallen al de volgende dag. De actuele levertijd staat steeds vermeld in het winkelwagentje. Matrassen en boxsprings leveren we zelfs met gratis installatie en optionele terugname van uw oude matras of boxspring.

2. Vlot bereikbare klantendienst

Onze klantendienst is 7 dagen per week bereikbaar. Voor de meeste vragen helpen onze medewerkers van de chat u graag snel en correct verder, en dit van maandag tot zondag van 7u 's ochtends tot middernacht. Voor meer specifieke vragen zoals bijvoorbeeld het gebruik van onze producten in combinatie met eventuele medische problemen of het aanvragen van een prijs voor een maatwerkmatras staan onze Product Experts voor u klaar via mail en telefoon, en dit op maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u (op vrijdag tot 16u).

Naar contactpagina

3. Eerlijke voorwaarden en makkelijk retourneren

Een nieuw matras kiezen is al een hele opgave zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om allerlei dubbelzinnige voorwaarden rond retourneren, garantie en levering. Bij Tuur® geniet u dan ook steeds van 120 nachten proefslapen op alle producten zodat u rustig het product kan uitproberen. Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan kijken we graag samen met u naar een gepaste oplossing. Wil u retourneren? Dan kan dat vlot en helemaal gratis in België en Nederland.

Tuur® is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, waardoor u er zeker van bent dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bij Tuur® staat alles in het teken van de natuur en uw fantastische nachtrust.

Duurzaam productieproces


Tuur® ademt duurzaamheid, zowel ecologisch als maatschappelijk. Ons doel? Een groene productiewijze en een positieve maatschappelijke impact.

Lokale Productie

We werken voornamelijk met lokale leveranciers. Onze natuurlatex matraskernen worden bijvoorbeeld op slechts 16km van onze fabriek geproduceerd. Dit beperkt veel CO2-uitstoot.

Energiebewust

Onze fabriek en kantoren draaien op 938 zonnepanelen. In zonnige maanden leveren we ook groene energie aan heel wat huishoudens. Onze matraskernen zijn ook bijzonder water- en energiezuinig, en de gebruikte natuurlatex absorbeert jaarlijks 90 miljoen ton CO2.

Kleine Grote Stappen

Bijen op het dak: 30.000 bijen op ons dak bevorderen de lokale biodiversiteit.

Minder Wegwerp: We minimaliseren het gebruik van wegwerpverpakkingen.

Recycleren: Onbruikbare grondstoffen? Die recyclen we, bijvoorbeeld tot vilt of isolatieschuim.