Verzending en retour

Gedaan met meerdere weken te wachten op een nieuw matras, topper of slaap-accessoire. Tuur® bezorgt het snel en zorgeloos. Als u op werkdagen voor 12u besteld, geniet u vaak de volgende werkdag al van uw Tuur® bestelling. Onze leveringen gebeuren via PostNL, PostNL Extra@Home (voor matrassen in België & Nederland en boxsprings in België) en Jos Dusseldorp (voor boxsprings in Nederland).

Hoe worden de Tuur® Producten verzonden?

Matrassen


De Tuur® matrassen worden geleverd in een ecologische doos en gratis bij jou thuis geïnstalleerd door onze bezorgpartner PostNL Extra@Home. Pas vlak voor verzending in ons magazijn wordt de matras opgerold en vacuüm verzegeld. Hierdoor ontvang je een matras die geen kwaliteitsverlies heeft ondervonden doordat deze weken of zelfs maanden opgerold is geweest. 

Bovendien kunnen ze op verzoek ook je oude matras meenemen. Deze recyclingservice kost €29,95. *Niet beschikbaar in Duitsland

Boxsprings


Wanneer uw boxspring klaar is voor verzending contacteren we u om een afleverafspraak in te plannen. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw boxspring gratis wordt gemonteerd. In België wordt deze dienst uitgevoerd door PostNL Extra@Home. In Nederland zorgt Jos Dusseldorp voor de levering en montage. 
Daarnaast kunnen ze indien gewenst ook uw oude bed en/of matras weer meenemen. Deze recyclagedienst kost €29,95. *Niet beschikbaar in Duitsland

Toppers, kussen en accessoires


De toppers, kussens, dekbedden, liefdesbrug en textiel worden verzonden in een ecologische doos. De verzending is gratis en wordt geleverd door PostNL.

Hoe retourneer ik (een deel van) mijn bestelling?


Indien u niet tevreden bent van uw aankoop staan we steeds voor u klaar om de gepaste oplossing voor u te vinden. De perfecte nachtrust is iets heel persoonlijks waar we u graag goed in begeleiden. Vaak ligt de oorzaak van een slecht liggend matras of topper bij externe factoren. Dit zoeken we graag met u uit. Komen we er toch niet uit of bent u zeker van uw stuk en wilt u toch gewoon retourneren, dan hanteren we volgende retourvoorwaarden en -procedures::

Matrassen


Op onze matrassen bieden we een proefperiode van 120 dagen, beginnend vanaf het moment van levering. Neem per e-mail contact met ons op om uw retour aan te vragen en gebruik te maken van onze gratis retourservice. Wij sturen u dan een link naar de PostNL Extra@Home ophaalkalender. Daar kunt u een ophaaldatum plannen. PostNL haalt vervolgens uw matras gratis op, zelfs als deze is uitgepakt.

Juridisch gezien hebt u ook het recht om zelf uw matras binnen de 120 dagen zonder voorafgaande kennisgeving terug te sturen. In dit geval draagt u de kosten voor de retourzending. Wij zullen het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk terugbetalen, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de kennisgeving van herroeping.

Echter, we kunnen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen, of totdat u heeft aangetoond dat u ze terug heeft gestuurd.

Boxspring


Op onze boxsprings bieden we een bedenktijd, proefslapen, van 120 dagen. Deze 120 dagen gaan in vanaf het moment van levering. Neem contact met ons op via e-mail om uw retour aan te vragen en gebruik te maken van onze gratis retourservice. Na verwerking van uw retouraanvraag nemen we met u contact op om een ophaalmoment in te plannen.

U hebt wettelijk ook het recht om uw boxspring zelf terug te sturen binnen de 120 dagen zonder voorafgaande kennisgeving. Hierbij draagt u zelf de retourkosten. 

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen de 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

Alle andere producten


Voor alle andere producten geldt ook een een bedenktijd van 120 dagen. Deze 120 dagen gaan in vanaf het moment van levering. Neem contact met ons op via e-mail om uw retour aan te vragen en gebruik te maken van onze gratis retourservice. We sturen u vervolgens een retourlabel waarmee u het artikel gratis terugsturen. 

U hebt wettelijk ook het recht om uw producten zelf terug te sturen binnen de 120 dagen zonder voorafgaande kennisgeving. Hierbij draagt u zelf de retourkosten. 

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling tot we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.
Loading...
Upload in progress, please be patient ...