5 artikelen
Ons Tuur® Hoeslaken is de ideale partner voor uw matras. Gemaakt uit 100% GOTS-gecertificeerd biokatoen is dit de perfecte oplossing om op een duurzame manier uw nacht heerlijk comfortabel door te brengen.Verkrijgbaar in 3 kleuren: classic white, timeless grey en peaceful green... dit hoeslaken past in ieder slaapkamerinterieur. Dankzij de hoeken met rekkers is het makkelijk om uw bed op te maken én blijft uw hoeslaken goed zitten.Het Tuur® Hoeslaken is geschikt voor alle Tuur® Matrassen of combinatie van Tuur® Matras en Tuur® Topper. Daarnaast kan u het hoeslaken ook gebruiken op matrassen van andere merken met een hoogte tussen 20 en 30cm.

49,95
De optimale bescherming voor uw matras, gemaakt van 100% biokatoen. De Tuur® Matrasbeschermer is ademend, wasbaar en vermindert allergieklachten. Combineren met een Tuur® Matras of de Tuur® Topper? Natuurlijk! De Matrasbeschermer sluit perfect aan bij het ventilerende en gezonde karakter van de andere Tuur® producten. Door de weefdichtheid van de Matrasbeschermer zal uw matras of topper goed beschermd zijn. Deze Matrasbeschermer is echter niet waterdicht, aangezien dit het ademend vermogen van een matras volledig zou blokkeren.De Tuur® Matrasbeschermer is geschikt voor alle Tuur® Matrassen of combinatie van Tuur® Matras en Tuur® Topper. Daarnaast kan u de matrasbeschermer ook gebruiken op matrassen van andere merken met een hoogte tussen 20 en 30cm.

59,95
Een van de grootste frustraties in bed: de spleet tussen twee aparte matrassen. Tuur heeft de oplossing! De Tuur Pont d’Amour is een zeer comfortabele en betaalbare matraswig om van twee matrassen één te maken. Naast dat hij altijd mooi op zijn plaats blijft zitten, geeft de Pont d’Amour u ook de mogelijkheid om op een verschillend comfort te slapen dan dat van uw partner.Geschikt voor alle matrassen met een lengte vanaf 200cm tot 220cm.

69,00
Onze Tuur® Dekbedovertrek is de perfecte optie om natuurlijk en stijlvol de nacht door te brengen. Gemaakt uit 100% GOTS-gecertificeerd biokatoen is dit de ideale oplossing om op een duurzame manier uw beddengoed te beschermen en heerlijk comfortabel te slapen.Verkrijgbaar in 3 kleuren: classic white, timeless grey en peaceful green... deze dekbedovertrekken passen in ieder slaapkamerinterieur. De dekbedden worden geleverd met bijbehorende kussenslopen op afmeting 65x65cm, ideaal in combinatie met ons Tuur® Kussen van 60x60cm. Dankzij de flessenhals-insteek is het makkelijk om uw bed op te maken én blijft uw dekbed goed zitten.

89,95
Ontdek het Tuur® 4-seizoensdekbed - de ultieme keuze voor uw slaapcomfort, met zowel het GOTS- als het Oeko-Tex Standard 100-certificaat. Met dit dekbed heeft u alles wat u nodig hebt voor een goede en gezonde nachtrust, het hele jaar door.Het dekbed is volledig vervaardigd uit 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en wol. Hierdoor geniet u niet alleen van ongekend zacht comfort, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld.Wat dit dekbed echt onderscheidt, is de mogelijkheid om de delen eenvoudig aan elkaar te bevestigen of los van elkaar te gebruiken.Deel 1, perfect voor de lente en zomer, is gevuld met 100% GOTS-gecertificeerde biokatoen, wat zorgt voor een ademend, hygiënisch en comfortabel slaapklimaat.Deel 2, ideaal voor de herfst, is gevuld met 100% GOTS-gecertificeerde biologische wol, waardoor u warm en knus blijft tijdens koelere nachten.Samen vormen deze 2 delen de ideale combinatie voor tijdens de winter.Kortom, met het Tuur® Dekbed haalt u een dekbed in huis waarvan u het hele jaar door plezier hebt.

299,00
Loading...
Upload in progress, please be patient ...