Tuur® Matrasbeschermer

  • Gemaakt van 100% natuurlijke materialen Gemaakt van 100% natuurlijke materialen
  • Zorgt ervoor dat uw matras langer meegaat Zorgt ervoor dat uw matras langer meegaat
  • Behoud de luchtdoorlatendheid van uw matras Behoud de luchtdoorlatendheid van uw matras

59,95

Summer Sale bij Tuur: -25% korting op alles met code 'SUMMER25'!

Gratis verzending & retour
2 jaar garantie
120 nachten proefslapen
De optimale bescherming voor uw matras, gemaakt van 100% biokatoen. De Tuur® Matrasbeschermer is ademend, wasbaar en vermindert allergieklachten. Combineren met een Tuur® Matras of de Tuur® Topper? Natuurlijk! De Matrasbeschermer sluit perfect aan bij het ventilerende en gezonde karakter van de andere Tuur® producten. Door de weefdichtheid van de Matrasbeschermer zal uw matras of topper goed beschermd zijn. Deze Matrasbeschermer is echter niet waterdicht, aangezien dit het ademend vermogen van een matras volledig zou blokkeren.
De Tuur® Matrasbeschermer is geschikt voor alle Tuur® Matrassen of combinatie van Tuur® Matras en Tuur® Topper. Daarnaast kan u de matrasbeschermer ook gebruiken op matrassen van andere merken met een hoogte tussen 20 en 30cm.
  • 100% Biokatoen
90x200 cm: 0,774kg
140x200 cm: 0,98kg
160x200 cm: 1,04kg
180x200 cm: 1,14kg

Staat de afmeting die u zoekt niet in de lijst? Neem dan zeker contact met ons op! In de meeste gevallen kunnen we ook uw matrasbeschermer op maat produceren!
Extra's

  • Met elastische hoekbevestiging zodat de matrasbeschermer goed blijft zitten.

Verzending

Pakket van 41x29x11cm in kartonnen doos. Verzending met PostNL.

Eerste gebruik

Haal de matrasbeschermer uit de verpakking. Meteen klaar voor gebruik, maar voor uw comfort raden we u aan om deze te wassen voor het eerste gebruik.

Wasinstructies

De matrasbeschermer kan gewassen worden op 60°C. Geschikt voor de droogtrommel op licht programma.

Geproduceerd in

Spain

Certificaten en labels

  • Oeko-Tex Standard 100
  • GOTS - Global Organic Textile Standard

Reviews van Tuur® Matrasbeschermer

De beste service. Ook dat is Tuur®.

Gratis verzending & retour

Wanneer u voor 8u 's ochtends bestelt staat uw hoeslaken al binnen enkele dagen aan uw deur. Toch niet tevreden? Dan zorgen wij ervoor dat u het product zonder gedoe en helemaal gratis kan retourneren.

2 jaar garantie

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we u 2 jaar garantie geven op uw hoeslaken. Op onze matrassen, toppers en boxsprings krijgt u zelfs 10 jaar garantie.

120 nachten proefslapen

Bij Tuur krijgt u rustig de tijd om uw nieuwe accessoires eerst even uit te proberen. Toch niet helemaal uw ding? Dan retourneert u het product helemaal gratis en storten wij uw geld terug!

Discover all the info about our Tuur® Mattress Protector

Seppe, our Product Expert, is happy to tell you all about our Tuur® Mattress Protector

1% for the Planet

Als lid van de 1% for the Planet-beweging doneren we 1% van onze omzet aan Wilderness International, een organisatie die zich inzet voor het behoud van unieke natuur voor toekomstige generaties. Onze donaties worden concreet gebruikt voor het behoud van het leefgebied van de luiaard in Peru.

Door grondgebied aan te kopen in het Peruviaanse Amazone-regenwoud zorgt Wilderness International ervoor dat deze gebieden niet worden gekapt voor bijvoorbeeld landbouw.

Om te zien welke impact onze donaties uit het verleden reeds hadden (de donaties worden jaarlijks uitgevoerd) kan u de interactieve kaart raadplegen.

Luiaard in een boom
Loading...
Upload in progress, please be patient ...