Tuur® Pont d'Amour - Matraswig

  • Overbrug gemakkelijk de kloof tussen twee matrassen Overbrug gemakkelijk de kloof tussen twee matrassen
  • Voor alle matrassen met een lengte van 200 tot 220 cm Voor alle matrassen met een lengte van 200 tot 220 cm
  • Budgetvriendelijke oplossing Budgetvriendelijke oplossing
  • Probeer zonder risico: 120 nachten op proef en achteraf betalen mogelijk Probeer zonder risico: 120 nachten op proef en achteraf betalen mogelijk

69,00

Gratis verzending & retour
2 jaar garantie
120 nachten proefslapen
Een van de grootste frustraties in bed: de spleet tussen twee aparte matrassen. Tuur heeft de oplossing! De Tuur Pont d’Amour is een zeer comfortabele en betaalbare matraswig om van twee matrassen één te maken. Naast dat hij altijd mooi op zijn plaats blijft zitten, geeft de Pont d’Amour u ook de mogelijkheid om op een verschillend comfort te slapen dan dat van uw partner.
Geschikt voor alle matrassen met een lengte vanaf 200cm tot 220cm.


  • Bekleding: 70% biologisch katoen, 30% natuurlijke viscose
  • Middensteun: 100% PU-schuim
Hoogte: 6,5 cm
Lengte: 200 cm
Breedte: 18 cm
Gewicht: 0,5 kg
Verzending
Pakket van 60x60x12cm verpakt in kartonnen doos. Verzending met PostNL.
Eerste gebruik
Haal de Pont d'Amour uit de verpakking. Duw deze tussen de 2 losse matrassen op zijn plek. Vanaf dan is deze klaar voor gebruik.
Wasinstructies
De Pont d'Amour is niet wasbaar. Vlekken kan u verwijderen met een zachte doek of spons en zeep.
Geproduceerd in
België
Certificaten en labels
Oeko-Tex Standard 100

Reviews van Tuur® Pont d'Amour - Matraswig

De beste service. Ook dat is Tuur®.

Gratis verzending & retour

Wanneer u voor 8u 's ochtends bestelt staat uw hoeslaken al binnen enkele dagen aan uw deur. Toch niet tevreden? Dan zorgen wij ervoor dat u het product zonder gedoe en helemaal gratis kan retourneren.

2 jaar garantie

We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we u 2 jaar garantie geven op uw hoeslaken. Op onze matrassen, toppers en boxsprings krijgt u zelfs 10 jaar garantie.

120 nachten proefslapen

Bij Tuur krijgt u rustig de tijd om uw nieuwe accessoires eerst even uit te proberen. Toch niet helemaal uw ding? Dan retourneert u het product helemaal gratis en storten wij uw geld terug!

Ontdek alle info over onze Tuur® Pont d'Amour

Seppe, onze Productexpert, vertelt u graag alles over onze Tuur® Pont d'Amour

1% for the Planet

Als lid van de 1% for the Planet-beweging doneren we 1% van onze omzet aan Wilderness International, een organisatie die zich inzet voor het behoud van unieke natuur voor toekomstige generaties. Onze donaties worden concreet gebruikt voor het behoud van het leefgebied van de luiaard in Peru.

Door grondgebied aan te kopen in het Peruviaanse Amazone-regenwoud zorgt Wilderness International ervoor dat deze gebieden niet worden gekapt voor bijvoorbeeld landbouw.

Om te zien welke impact onze donaties uit het verleden reeds hadden (de donaties worden jaarlijks uitgevoerd) kan u de interactieve kaart raadplegen.