Tuur® Nachtkastje

  • Soft-close sluitmechanisme Soft-close sluitmechanisme
  • Gaat perfect samen met de Tuur® Boxspring Gaat perfect samen met de Tuur® Boxspring
  • Alles netjes opgeborgen in de lade Alles netjes opgeborgen in de lade
Set:
Kleur: Beige

199,00

Gratis verzending & retour
10 jaar garantie
120 nachten proefslapen
Het Tuur® nachtkastje kenmerkt zich door zijn tijdloze ontwerp dat moeiteloos samenvloeit met elke slaapkamerinrichting. Het perfecte samenspel wordt bereikt door de keuze uit drie stofkleuren die naadloos aansluiten bij de Tuur® Boxspring.
Dit nachtkastje beschikt over een bovenblad met een warm houtmotief dat een stabiele ondergrond biedt voor uw persoonlijke items. Bovendien kunt u in de lade, welke is uitgerust met een soft-close mechanisme, een ruime hoeveelheid van uw bezittingen opbergen.

Reviews van Tuur® Nachtkastje

De beste service. Dat is ook Tuur®.

Gratis verzending & retourneren

Wanneer u vóór 8 uur 's ochtends bestelt, zal uw product binnen enkele dagen bij u thuis zijn. Niet tevreden? Dan zorgen wij ervoor dat u het product moeiteloos en volledig kosteloos kunt retourneren.

2 jaar garantie

Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van onze producten dat we u een garantie van 2 jaar bieden op uw matraswig. Op onze matrassen, toppers en boxsprings krijgt u zelfs een garantie van 10 jaar.

120 nachten op proefslapen

Bij Tuur® krijg je de tijd om je nieuwe matraswig rustig uit te proberen voordat je een beslissing neemt. Niet helemaal jouw ding? Dan kun je het product volledig kosteloos retourneren en storten wij je geld terug!

1% voor de planeet

Als lid van de beweging 1% voor de Planeet doneren wij 1% van onze omzet aan Wilderness International, een organisatie die zich inzet voor het behouden van unieke natuurlijke habitats voor toekomstige generaties. Onze donaties worden specifiek gebruikt om het leefgebied van de luiaard in Peru te beschermen. 

Door land te kopen in het Peruaanse Amazone regenwoud, zorgt Wilderness International ervoor dat deze gebieden niet worden gekapt voor bijvoorbeeld landbouw. Om de impact van onze eerdere donaties te zien (de donaties worden jaarlijks gemaakt), kunt u de interactieve kaart raadplegen.