Tuur® in bloei: Een groene revolutie van duurzaamheid


Bij Tuur® geloven we dat een duurzame toekomst begint bij verantwoordelijkheid nemen voor onze planeet. Daarom zijn we vastbesloten om als bedrijf een positieve impact te maken en ons steentje bij te dragen aan een groenere wereld. We geloven erin dat een duurzame bedrijfsvoering essentieel is. 

We willen graag onze duurzame initiatieven met jullie delen en laten zien hoe we een mooie cultuur van duurzaamheid hebben gecreëerd.

Bijen op ons dak

Een van de meest geliefde initiatieven bij Tuur® is het houden van bijen op ons dak. We hebben met trots bijenkasten geïntroduceerd om de bijenpopulatie te ondersteunen en de biodiversiteit te bevorderen. De bezig bijtjes zijn essentieel voor het bestuiven van planten in onze omgeving. Daarbij leveren ze ons ook jaarlijks heerlijke honing op.


Zonnepanelen voor groen energie

Bij Tuur® zijn we vastbesloten om ons energieverbruik te verduurzamen. Daarom hebben we 938 zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd om schone, hernieuwbare energie op te wekken. Hiermee verminderen we onze CO2-uitstoot aanzienlijk en dragen we bij aan de strijd tegen klimaatverandering.


Werken in een korte keten

Lokale samenwerking en het ondersteunen van onze gemeenschap zijn essentiële waarden bij Tuur®. We werken nauw samen met lokale producenten en leveranciers om een korte keten te bevorderen. Dit stelt ons in staat om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit door het verminderen van transportafstanden en het stimuleren van duurzame productiemethoden.


Recycleren en minimaliseren van wegwerp plastic

Bij Tuur® hebben we een duidelijk beleid voor afvalbeheer, waarbij recycling een centrale rol speelt. We zijn vastbesloten om afval waar mogelijk te recycleren. Zo kunnen we onze impact op het milieu verminderen.

Daarnaast hebben we ons gericht op het minimaliseren van wegwerp producten. Zo hebben we plastic verpakking en bekers vervangen door duurzame alternatieven. Op die manier zorgen we voor een duurzamere werkplek. Daarnaast dragen we bij aan het verminderen van plastic afval in onze omgeving.


1% for the planet

Naast onze interne inspanningen zijn we er trots op dat we bij Tuur® ons steentje bijdragen aan internationale projecten. We doneren namelijk 1% van onze omzet aan '1% for the planet'.

Deze organisatie zet zich in voor het behoud en herstel van onze natuurlijke omgeving. Hierdoor spelen ze een cruciale rol in het beschermen van onze kostbare planeet voor toekomstige generaties.


Samen naar een duurzamere toekomst

De duurzaamheidsinitiatieven bij Tuur® zijn niet alleen een project. Het is een mentaliteit die ons bedrijf doordringt en onze medewerkers en klanten inspireert. We blijven ons inzetten voor continue verbetering.

We blijven voortdurend zoeken naar nieuwe manieren om onze duurzame impact te vergroten. Als bedrijf geloven we dat het onze verantwoordelijkheid is om een positieve verandering teweeg te brengen, niet alleen voor ons, maar voor toekomstige generaties.

Loading...
Upload in progress, please be patient ...